Reizen in 2023

Gepubliceerd op 23 februari 2023 om 15:06

De vakantiedata liggen vast, de vliegtuigtickets zijn besteld en de camping is gereserveerd ! 2023 belooft terug een mooi reisjaar te worden.  

◘ In het voorjaar vertrekken we voor 10 dagen met de camper naar Cymru aka Wales.  Bij het dorpje Beddgelert aan de voet van de Snowdon hebben we ons plaatsje gereserveerd op de bosrijke camping.  Bedoeling is om er (na een trans Wales fietstocht enkele jaren geleden) een aantal bergtopjes te bedwingen.

◘ Net voor de zomer vertrekken we dan weer op jaarlijkse bedevaart met de camper naar het immer imposante Noorwegen.  Met de gele banaan op het dak, de fiets en wandelschoenen in de camper plannen we weer heel wat avontuurlijke tochtjes door sneeuw en ziltig sop.

◘ Najaar 2023 wordt dan uiteindelijk de kers op de taart en zorgt tevens voor een primeur.  We vliegen terug naar het wilde Kirgizië maar ditmaal zonder fiets.  Dit jaar laten we de fiets dus eenmalig op stal.  We hebben in hoofdstad Bishkek een spartaans Bukhanka busje gehuurd waarmee we in Kirgizië de regio's gaan doorkruisen die we misten gedurende onze twee vorige passages.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.