Over ons ...


KATRIEN 

 Liefhebster van exotische bestemmingen en hun keuken.  Probeert - als het eventjes kan - bij thuiskomst wel eens een gerechtje na te knutselen. Houdt er ook geweldig van om na de reis uitgebreid te vertellen over haar avonturen aan al haar trouwe bejaarde klantjes van Familiehulp Oostende. Probeert zoveel als mogelijk met Henk mee te gaan, maar die snoodaard heeft natuurlijk schandalig meer verlof.  Vindt thuisblijven als hij weer eens alleen op pad is eigenlijk feitelijk ook wel fijn; kan dan tenminste rustig en zonder commentaar tussen al die vrouwenkanalen op tv zappen en al haar formulieren, reclamefolders en vrouwenblaadjes overal laten slingeren. Heerlijk !!!

HENK 

Trotse eigenaar van nogal wat verlofdagen wat af en toe  lichte wrevel bij Katrien opwekt (zie hierboven). Werd van kinds af aan Obelix gewijs blootgesteld aan hoge dosissen besneeuwde bergen en Duits/Italiaans sprekende mensen wat overigens helemaal niet resulteerde in een trauma, integendeel. Een maand zonder bergen is een maand niet geleefd. Houdt van verlaten, woeste landschappen en zou met plezier één van zijn kleine teentjes afstaan om de aarde te zien zoals die pakweg 1000 jaar geleden was. Vindt een fiets zowat het mooiste wat de mensheid heeft uitgevonden en vormgegeven. Probeert als Oostends brandweerman brandjes te blussen, katten uit bomen te flikkeren en wespen zoveel als mogelijk niét te verdelgen  (als hij weer eens niet in verlof is).

STAND VAN ZAKEN

Niet alle reizen die we maken krijgen een begeleidend verslagje op deze site. Daarvoor zijn er net iets te veel. Ook niet alle reizen die we ondernemen, gebeuren met de fiets.  Er zijn namelijk nogal wat mogelijkheden om zich voort te bewegen en er vallen vele modus operandi te verzinnen om van een land of streek te genieten. Hieronder vind je steeds de meest recente visualisatie van alle landen waar we ooit in rondreisden.