Kakelverse site !

Gepubliceerd op 15 januari 2021 om 15:57

De afgelopen dagen, ja zelfs weken was ik druk bezig met het volledig herwerken van onze reiswebsite.  Je vindt ons nu terug op een licht gewijzigd adres : www.henkatrien.be.  Je zult zien dat de site (ander platform) volledig herwerkt is.  Alle reeds bestaande artikels en pagina's zijn aangepast, aangevuld met een massa foto's, triplogs, links, routekaarten (zelfs downloadbaar), video's en kregen een iets meer uniformere lay-out.  Ook zijn een aantal recente reizen toegevoegd. 

Niettegenstaande alles een serieuze update heeft gekregen, zijn er hier en daar pagina's,  teksten die de finishing touch nog moeten krijgen.

We hopen je regelmatig te mogen verwelkomen op onze nieuwe webstek.  Mocht je vragen hebben, meer info wensen over een bepaalde reis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.  Je kan overal een reactie achterlaten of ons gewoon in een privaat bericht contacteren.

Veel plezier

Henkatrien

Reactie plaatsen

Reacties

Wim en Hilde
3 jaar geleden

Dag Henk en Katrien, ik las zonet in 'Op Weg' over jullie nieuwe website. Blij jullie langs deze weg nog eens te ontmoeten i.p.v. op Reismarkt. We eten op zondagavond altijd met jullie samen met Luc en Carine. Groetjes, hou jullie goed en hopelijk tot gauw!! Wim en Hilde

henk
3 jaar geleden

Hoi Wim en Hilde !

We herinneren jullie ook hoor ! 't Is gene vetten geweest hé op beurs- en reisniveau. Maar er zit beterschap aan te komen ! Hebben jullie plannen voor dit jaar ? Wij vertrekken binnenkort naar IJsland (zie "2021" in de navigatiebalk). Hopelijk zien we elkaar volgend jaar in de Halletoren ! Groetjes Henk en Katrien