Reizen in 2024

Gepubliceerd op 18 januari 2024 om 18:08

Bij het begin van  2024 wensen Henkatrien je een onwaarschijnlijk gezond, gelukkig én reislustig 2024 !!!

Nog een maandje aftellen vooraleer een onwaarschijnlijke kar-ren-vracht informatie én artikels over onze avonturen per fiets én Buhanka (een camper van Russische makelij) op deze site gepubliceerd zal worden. Terug te vinden in de rubriek "2021-2024", onder "Kirgizië per Buhanka.

Wie ons een beetje kent, weet dat thuisblijven voor ons even moeilijk valt als een oliesjeik te laten investeren in windmolens. Dit jaar wordt weer eens een specialleke.  Net voor het officiële begin van de zomer (én zelfs een stukje erin) plannen we een trip naar de Zwitsers-Italiaanse grensstreek.  Denk aan de streek van de fameuze Passo di Stelvio en je weet ongeveer waarheen we onze camper zullen jagen.

September, dé maand ten huize Broidioi-Vandenberghe om aan "Den Grooten Trek" te beginnen, zal ons dit jaar naar het Iberisch Schiereiland brengen. Spanje of Portugal, dat laten we nog eventjes in het midden.

Oktober en de winterse rest van 2024 beloven pas echt "Den Grooten Trek" te worden.  Deze jongen heeft van zijn allerliefste eega de toestemming gekregen weer eens zotte stoten op zijn fiets uit te halen. Zonder diezelfde eega wel te verstaan. Waar de onmogelijk te blussen drang om te wereld te zien deze keer naar toe leidt, laten we nog hééél eventjes in het ongewisse.  Katrien is akkoord, de werkgever knikt bevestigend en ondergetekende hakt zeer binnenkort de laatste knoopjes door. To be continued dus. Er staat voor de goede verstaander een kleine hint in deze tekst

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.